Rakovi (rucno cišceni)

Home » Rakovi (rucno cišceni)

Rakovi (rucno cišceni)

Škampi (langoustine, norveški rak) su manji rođaci jastoga, koji su veoma popularni i široko raspostranjeni. Često se nazivaju i italijanskim imenom “scampo”.

Meso morskih rakova sadrži 14-18% proteina, 0,8-2% masti, minerale (jod, fosfor, natrijum, kalijum, sumpor) i malo polinezasićenih masti koje štite kardiovaskularni sistem. Meso rakova sadrži i malo zasićenih masnih kiselina, ali obiluju i omega-3 kiselinama, koje snižavaju loš, a podižu dobar holesterol, štite arterije i sprečavaju pojavu tromba.

Cene na portalu su izražene u dinarima (RSD) sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV). Cena koju kupac dobije na fiskalnom računu je obavezujuća kako za prodavca tako i za kupca.
Nekada nije moguće isporučiti tačnu količinu proizvoda na merenje, ali će se osoblje tima truditi da količina bude što približnija poručenoj.

Komercijalna pakovanja : To su komadna pakovanja pri čemu je za svako pakovanje u opisu proizvoda navedena težina pakovanja. Za komercijalna pakovanja cene su izražene po komadu.
Rinfuzna pakovanja : To su kilogramska pakovanja pri čemu su cene za rinfuznu robu izražene po kilogramu.

Imate pitanje, kontaktirajte nas! Hvala

rakovi ručno čišćeni pakovanje